יום שלישי, 31 בדצמבר 2013

לסיכומה של שנה שניה

בעוד שאת שנתו הראשונה של הבלוג סיימנו בביקור קולינרי משמח בטן ולב בנצרת, שגם היה פורה והניב שני דיווחים על שווארמה אל-וואכד ושווארמה אל-טאבון השוכנות להן בעיר הנוטרת את עמק יזרעאל, הרי שבבואנו לסכם את שנת 2013 אין מנוס ממבט עצוב ונוקב במעשי ידינו:
 הבלוג השנה היה פורה הרבה פחות מהשנה הראשונה.

יש לנו תירוצים לרוב -

  • אנחנו צוות קטן ובדומה למדינתנו הקטנה מוקפת האויבים, יש לנו המון דברים על הראש חוץ מלדגום שווארמות ולכתוב עליהן.... 
  • כך למשל, אפי התחיל לעבוד בעבודה חדשה ומשום מה החליט שחשוב יותר לעסוק בה מעל לראשו מאשר לבקר בשווארמיות הרבות בעיר בה הוא עובד. 
  • כך למשל, גיל השתעשע תקופת-מה בדיאטה וזה קצת מקשה על דגימות של שווארמה. חוץ מזה, הוא גם היה נורא עסוק בפרוייקטים שלו, והוא מבקש להזכיר שהוא גם עבר מגוש-דן אל הפריפריה, ומה אפשר לעשות - באיזור מגוריו אין כל-כך הרבה שווארמיות...
  • אבל אולי הכי חשוב - היה לנו השנה רצף אומלל במיוחד של מפגשים לא מוצלחים עם שווארמיות שלא הכרנו ואנחנו - כפי שחשוב לנו להזכיר - מדווחים רק על חצי הכוס המלאה.  
אבל מה כן היה השנה ? דיווח אחד על מפגש נעים עם שווארמה, מפגשים לא-נעימים עם שווארמיות בפתח-תקווה, רמת-גן, נתניה, חדרה, תל-אביב ומקומות אחרים, עליהם לא נרחיב וכמובן  ביקורים חוזרים במקומות עליהם כבר סיפרנו, ומהם נהנינו מאוד.

בתקווה שהשנה הקולינרית הבאה תהיה פוריה ונעימה וטעימה יותר מקודמתה !

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה